Aires Shield Pro

565,00 kr

Aires Shield Pro är utformad för att minska skadliga effekter av elektromagnetisk strålning som avges från elektroniska enheter som mobiltelefoner, sladdlösa telefoner, Bluetooth-hörlurar, Bluetooth-headset, datorer, bärbara datorer, skärmar, smarta TV-apparater, smarta mätare, Wi-Fi-routrar etc.

I hjärtat av Aires Shield Pro sitter en tredje generationens patenterad kiselbaserad Aires mikroprocessor – en etsad fraktaldiffraktionsnano-matris som triggar Fourier-transformation av elektromagnetisk strålning.

Nytt i Aires Shield Pro 2019

  • Tredje generationens patenterad Aires C16S mikroprocessor
  • C16S-chipet är kompatibelt med 5G-cellsignalteknologi
  • 33% mer effektiv
  • Förbättrad prestanda med 83521 etsade element vs K8-chipets 6561
  • Tillräckligt kraftfull även för stora smarta TV-apparater
Kategori: Tagg:

Beskrivning

Hur fungerar Aires Shield Pro?

Den topologiska kretsen av den patenterade mikroprocessorns resonatorantenn ackumulerar laddningar. En mobiltelefon eller annan elektronisk apparat, ”elektromagnetisk impulsgenerator”, avger dessa laddningar. När en överladdning (polarisering) har byggts upp omfördelas den automatiskt till Aires mikroprocessorn som använder laddningen till att skapa en sammanhängande omformning av fältet i form av ett hologram bestående av regelbundna alternerande maxima och minima. Hologrammet interagerar med yttre strålning, omstrukturerar den (framåtriktad och omvänd Fourier transform) och matchar den med en persons egna strålning vilket eliminerar konflikten mellan den yttre strålningen och strålningen från människokroppens celler.

Placering av Aires Shield Pro

(klicka för större bild)

scandinavianaires-placementsCombined

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.