Aires Black Crystal

549,00 kr

Aires Black Crystal transformerar den elektromagnetiska strålningen (EMS) som varje dag påverkar våra kroppar till en mer samarbetande och mindre skadlig form. Tekniskt kallas detta för Fourier Transformation.

Hur fungerar Aires Black Crystal

När en laddning (polarisering) har byggts upp i antennen blir den automatiskt överförd till mikroprocessorn som skapar en koherent transformation av fältet i form av ett hologram – en fraktal matrix. Hologrammet interagerar med den externa strålningen, omstrukturerar och matchar den med kroppens strålning. Genom detta elimineras konflikten mellan den externa strålningen och strålningen från cellerna i kroppen.

 

Beskrivning

Primära komponenter

Aires analoga mikroprocessor

En tunn monokristallin kiselplatta med en speciellt framtagen laserinpräntad fraktal matrix som skapar ett hologram.
Hologrammet interagerar med den externa strålningen, omstrukturerar och matchar den med kroppens strålning. Genom detta elimineras konflikten mellan den externa strålningen och strålningen från cellerna i kroppen.

Förstärkande antenn

En förstorad matrix inpräntad på basen med Immersion Gold teknologi. En kondensator är formad av dessa två kretsar som elektrisk ledande och separeras av ett isolerande lager. När kapaciteten har nått maximal laddning, omfördelar Aires mikroprocessor den elektromagnetiska strålningen som registrerats från en elektronisk enhet (ex telefon, router el.likn.)

Lösgör

Klistra fast

Fäst på enhet

Placering av Aires Shield Pro

(klicka för större bild)

scandinavianaires-placementsCombined

FAQ

Hur vet jag att Aires Black Crystal fungerar?

Effektiviteten kan tydligt verifieras genom bland annat genom att mäta med EEG- och EKG-utrustning. Grundliga tester och undersökningar har utförts av flera olika oberoende vetenskapliga laboratorium och forskningsinstitut.

På vilka produkter kan jag använda Aires Black Crystal?

Aires Black Crystal har designats för att neutralisera strålning från större apparater som ex. TV-skärmar, datorskärmar, bärbara datorer, mikrovågsugnar och routers.

Var ska jag applicera Aires Black Crystal?

För bästa resultat bör Aires Black Crystal appliceras någonstans mitt på antingen fram eller baksidan av apparaten. När det gäller små produkter kan Aires Black Crystal appliceras var som helst.

Räcker det med en Aires Black Crystal?

På routers och små bärbara datorer räcker det med en. På stora monitorer, mikrovågsugnar och smart-TV bör du applicera minst två.

Hur länge kan jag förvänta att Aires Black Crystal fungerar?

Aires Black Crystal innehåller inga magneter eller batterier och har därför inget bäst före datum. Däremot kan effekten och prestandan skadas genom fysiskt våld.

Kommer Aires Black Crystal att påverka signalstyrkan eller skapa andra störningar?

Nej, Aires Black Crystal stör inte kommunikationsfrekvenserna. Därför påverkas inte effektiviteten hos apparaten som Aires Black Crystal appliceras på.

Hur länge gäller garantin?

Garantin börjar gälla samma dag som du köper produkten och varar 365 dagar. Garantin gäller enbart om du följer ovanstående råd och omfattar inte förlust av produkten.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.